Afbeelding

Rommelroute Ovezande

OVEZANDE - Nu de meeste inwoners van Ovezande noodgedwongen niet op vakantie konden gaan, is dat te zien aan de activiteiten in het dorp zelf. Huizen worden geschilderd, pergola’s gebouwd maar bovenal worden schuren en zolders opgeruimd.


Maar wat te doen met dat leuke oude kastje, dat prachtige servies of die oude schilderijen? Of dat speelgoed waar de kinderen inmiddels te oud voor zijn? Zonde om naar de milieustraat te brengen want misschien kun je er anderen nog een plezier mee doen!

Op zaterdag 12 september vindt daarom de eerste rommelroute van Ovezande plaats. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen bezoekers langs de opritten, erven, garages of schuren van de bijna 50 deelnemers om te snuffelen in de tweedehandsspullen die te koop worden aangeboden. Een slinger van verkooppunten door bijna het gehele dorp, zal geïnteresseerden in staat stellen om te snuffelen in het aanbod. Kortom Ovezande komt weer langzaam tot leven.

Een plattegrond met alle deelnemers is al vanaf 9.50 uur af te halen bij Café De Zak aan de Hoofdstraat 67 of te bekijken op dorpskrantovezande.nl. Houd u aan de richtlijnen van het RIVM.[n]