Team CrossCamp | Bootcamp Zeeland. FOTO JOLANDA BOSSELAAR
Team CrossCamp | Bootcamp Zeeland. FOTO JOLANDA BOSSELAAR Foto: Jolanda Bosselaar

Trainingen bij Bootcamp
CrossCamp Zeeland

GOES - Al 7 jaar, waarvan de laatste 2 als CrossCamp | Bootcamp Zeeland, staan wij met een enthousiast, ervaren en gecertificeerd team van trainers wekelijks voor onze leden klaar met een afwisselende complete outdoor training.


Bij CrossCamp | Bootcamp Zeeland bieden wij de combinatie aan van bootcamp, kracht- en circuit training, cardiotraining en (outdoor) fitness. Wij maken hierbij gebruik van verschillende trainingsprincipes en workout methoden. Hierdoor zijn onze trainingen toegankelijk voor iedereen en geschikt voor ieder niveau (vanaf 16 jr.).

Onze trainingen verzorgen wij op allerlei uitdagende buitenlocaties in regio De Bevelanden en Reimerswaal: Goes, Kapelle, Heinkenszand, Wemeldinge, Kruiningen.

Ons team: Sigrid Dorleijn, Jean-Paul Westhof, Marès Wirtz, Bjorn van Belzen, Sarianne den Haan & Lennard de Rijke

De voordelen van buitensporten bij CrossCamp | Bootcamp Zeeland:

1. Sporten in de buitenlucht verbetert het concentratievermogen en zorgt voor een heldere mindset. Het is stress verlagend!

2. Buitensporten versterkt je immuunsysteem extra ... zeer belangrijk, zeker ook in deze tijd!

3. Zonlicht zorgt voor de benodigde vitamine D:-), waardoor je jezelf gelukkiger voelt!

4. Frisse buitenlucht bevat meer zuurstof. Buitenlucht is vijf keer schoner dan de lucht in de sportschool. Nog een goede reden voor een heerlijke buitentraining.

5. Buitensporten houd je langer vol. Je zintuigen worden meer gestimuleerd.

6.Tijdens een workout in de buitenlucht verbrand je meer calorieën dan wanneer je binnen traint!

TIP: doe een gratis proefles bij CrossCamp | Bootcamp Zeeland en ervaar het zelf. Gratis proefles & Rooster via www.crosscampzeeland.nl.[n]