Jump4Joy springkussen trekpleister tijdens Sportweek

NIEUWDORP - Jump4Joy Springkussen 3 daagse is dé trekpleister van de Nieuwdorpse Sportweek. De Nationale Sportweek is van 18 t/m 27 september.


Dat sport je fitter maakt weten we allemaal. Maar het geeft je ook meer zelfvertrouwen. Het maakt je socialer. Sport verbroedert. Het creëert nieuwe vriendschappen. Op het veld. Maar ook ernaast. Sport haalt het beste in mensen naar boven. Het leert je grenzen stellen. En er overheen te gaan. Door sport zit je lekkerder in je vel. Het maakt je gelukkiger.


Sport doet iets met je
Dat is opnieuw het thema van de NOC*NSF Nationale Sportweek. Afgelopen jaar was de kick off van deze campagne en deze bleek succesvol. Daarom gaan we dit jaar hierop verder voortborduren. Voorafgaand en gedurende de sportweek wordt dit thema zowel in beeld als in geschrift uitgedragen en roepen we bonden en clubs op om de campagne eigen te maken: De werkgroep Nationale Sportweek Nieuwdorp heeft een aantal leuke sportieve activiteiten op het programma gezet.


Springkussenfestijn
Dé trekpleister is ongetwijfeld het 3 daagse Jump4joy Springkussenfestijn. Op drie verschillende dagen in deze 9 daagse sportweek is er een springkussen festijn voor de jeugd tot en met 12 jaar. Te weten: vrijdag 18 september ( vanaf 15.00 uur); woensdag 23 september (vanaf 15.00 uur) en zondag 27 september( vanaf 13.00 uur)


Gymlessen
Op 18 en 23 september zullen de kinderen van de Regenboogschool in Nieuwdorp onder schooltijd tijdens de gymlessen al vast het springkussen uit proberen. Van 15.00 tot 16.00 uur zijn de kinderen van 2-4 jaar aan de beurt; daarna de kinderen van 5-12 jaar.
Aanmelden via de website van de SV Nieuwdorp ( www.svnieuwdorp.nl) of via de email sportweek2020@svnieuwdorp.nl.
In verband met de corona verzoeken de organisatie u om hier aan te voldoen. Dus: 1.5 meter afstand; blijf thuis bij klachten; vermijd drukte ; enz.


Info
Voor inlichtingen: Peter de Winter 06-46088404;
Peter de Vos 06-53574172.[n]