Voorrronde werd gewonnen door singer-songwriter Rosann. FOTO JORIS V MOORT
Voorrronde werd gewonnen door singer-songwriter Rosann. FOTO JORIS V MOORT Foto: Joris van Moort

Spectra workshopdag en Wildcard voor de finale

OVEZANDE - Zaterdag 19 september werd in De Klomp in Ovezande een workshopdag en extra voorronde voor de publiekswinnaars van voorgaande voorrondes van Spectra georganiseerd.


Deelnemers waren Rosann, Band be four You en Geen Dienst. in Podium de Klomp. De voorronde werd gewonnen door Zeeuws Vlaamse singer-songwriter Rosann. Zij staat in de Spectra finale die op 2 oktober in Podium De Klomp wordt georganiseerd. Door Corona is deze finale niet open voor publiek, maar via een livestream via de Social Mediakanalen van Spectra te volgen. De jury op deze avond bestond uit Donald Joosse, Kevin van Gorkom, Hugo van Rooijen en Maurits van der Sluis.


Spectra
Deze muzikale talentenjacht biedt jonge bandjes een heus podium. De Jongerenraad Borsele organiseert hiervoor vijf gratis voorrondes per jaar in samenwerking met de Klomp Ovezande. Een vakkundige jury helpt de bandjes verder met hun jurycommentaar en verdeelt de tickets voor finale. Deze combinatie maakt Spectra al jaren een tot een succesvol event voor muzikanten en muziekliefhebbers.[n]