Babybieb: workshop,
voorleestips en ontmoeting

HEINKENSZAND - Kom naar Babybieb en volg maandelijks een gratis workshop samen met je kleintje. In Bibliotheek Heinkenszand aan Stengeplein 1 geeft op 13 november en 16 december van 9.30-10.30 uur een draagdoekconsulente uitleg over de mogelijkheden van een draagdoek. Verder krijg je van onze boekstartcoach tips over het voorlezen aan jonge kinderen en welke boekjes je hiervoor (gratis) kunt lenen in de Bibliotheek.


De Bibliotheek Oosterschelde en GGD Zeeland werken nauwer samen.
Belangrijk onderdeel van deze samenwerking is de aanwezigheid van een bibliotheekmedewerker, een boekstartcoach genaamd, op de consultatiebureaus in Heinkenszand en ’s-Gravenpolder
Onze boekstartcoach, Annelies Geene, gaat op het consultatiebureau in gesprek met ouders over het belang van voorlezen in relatie tot taalontwikkeling. Daarbij maakt ze gebruik van boekjes en voorziet ze ouders van praktische voorleestips.



Gratis workshops:
-13 november: een jeugdverpleegkundige van GGD Borsele geeft uitleg over voeding en opvoeding in Bibliotheek Heinkenszand.
-16 december: Myrthe Jansen van Zumbini leert je om te ervaren wat Zumbini voor jou en je kindje doet, swing lekker mee in Bibliotheek ’s-Gravenpolder.


Aanmelden
Aanmelden is noodzakelijk via:
www.bibliotheekoosterschelde.nl.
Hier staan ook de exacte data van Babybieb.[n]