Woensdag 18 en woensdag 25 november

Expositie ‘Maritiem verleden, heden en toekomst’

12:00 | Gallery Maritime

GalleryMaritime Colijnsplaat exposeert van 1 november t/m 31 december maritieme tekeningen, schilderijen en beeldhouwwerk van Rein de Vries, Robbert Das en Ludo van Well. Het werk van deze drie kunstenaars maken een trip naar Colijn de moeite waard. Al kunst-kijkende, wordt de toeschouwer er even aan herinnerd dat er nog andere onderwerpen zijn dan dat ene waar we sinds maart 2020 elk uur van de dag rekening mee moeten houden. Bezoeken GalleryMaritime Colijnsplaat kan iedereen dagelijks, met inachtneming van de RIVM-voorschriften. Dagelijks geopend van 12.00 tot 17.00 uur, ook tijdens de feestdagen. GalleryMaritime, Voorstraat 45, 4486 AJ Colijnsplaat, tel. 06-22591452. Voor uitgebreide beeldinformatie: www.maritime-art-design.nl.


Donderdag 19 november

Geen dorpsvergadering Heinkenszand

12:00 |

De dorpsraad in Heinkenszand heeft de algemene dorpsvergadering geschrapt vanwege het coronavirus. De dorpsraad kijkt volgend jaar of en wanneer deze alsnog kan plaatsvinden. Inwoners van Heinkenszand kunnen wel de stukken zien op de website www.dorpsraadheinkenszand.nl. De dorpsraad zit ondanks de coronamaatregelen niet stil. Zo is ze bezig met tal van zaken. Mensen die mee willen denken kunnen zich aanmelden als bestuurslid. Ook dat kan via de website.

Geen exposities in stadskantoor

12:00 | Stadskantoor

De exposities in het stadskantoor van Goes zijn voorlopig niet te bezoeken in verband met de verscherpte coronamaatregelen. De tentoonstelling ‘1970. Een nieuwe gemeente Goes’ zou ook deze maand nog te zien zijn. Deze is tot 30 november nog digitaal te bekijken via www.goes.nl/expositie1970.

Maandag 23 november

Alzheimercafé De Bevelanden

19:30 | Zorggroep Ter Weel

23 november organiseert Alzheimercafé De Bevelanden een informatie avond. Het thema van deze avond is: Saar aan Huis. Jolanda van der Sluis zal informatie geven over de mogelijkheden voor ondersteuning van mantelzorgers en mensen met dementie, waardoor het langer mogelijk is om thuis te blijven wonen. Christa Henstra is gespreksleidster. Adres: Zorgcentrum Terweel; Johannaplantsoen 1 in Goes. Inloop vanaf 19.00 uur. Aanvang programma 19.30 uur. Einde 21.30 uur. Toegang gratis. I.v.m. coronamaatregelen is het noodzakelijk om vooraf aan te melden: acbevelanden@gmail.com