Goese Rico Moda verkozen tot Website van het Jaar

GOES - De modezaak Rico Moda is uitgeroepen tot beste Website van het Jaar 2020 in de categorie Fashion & Beauty. Met een gemiddelde score van 9,7 werd Rico Moda door het Nederlandse publiek verkozen tot de beste website. Het bedrijf deed voor het eerst mee aan de jaarlijkse verkiezing.

Ruim 445.000 mensen brachten de afgelopen maanden hun stem uit voor de beste en populairste websites van Nederland. Dit deden zij in 38 verschillende categorieën. Via een wildcard streed Rico Moda voor de eerste keer mee en werd uitgekozen tot winnaar met de hoogste beoordeling. De exclusieve modezaak nam het op tegen concurrenten als Zalando, AboutYou en John Beerens. De laatstgenoemde werd verkozen tot de populairste website van het jaar in deze categorie.


Bewogen jaar

Ondanks een bewogen jaar in de retailbranche, is het bedrijf niet stil blijven zitten. Zo vernieuwde Rico Moda onlangs haar gehele webshop. Rico Moda streeft daarmee naar continue verbetering en innovatie van het bedrijf.

“Een bekroning voor ons team en onze partners. Samen hebben we hier hard aan gewerkt. Dit geeft het team de perfecte boost om het jaar goed af te sluiten”, aldus Rico Nieuwenhuijse, eigenaar.


Rico Moda is de multi-brandstore voor mannen gevestigd in Goes. Je vindt hier exclusieve merken als Dsquared2, Stone Island en Daily Paper. Naast de winkel in de Lange Vorststraat hebben ze ook een webshop. Rico Moda viel al eerder in de publieksprijzen met de Shopping Awards, namelijk in 2018 en 2019.[n]