Het personeel van Prima Flora in Goes.
Het personeel van Prima Flora in Goes. Foto: Prima Flora

'Gegarandeerd topkwaliteit als je iets koopt bij Prima Flora'

GOES - Prima Flora heeft de deuren geopend in Goes. De bloemenzaak is te vinden aan de Westerschans, naast de Albert Heijn.

VAN ONZE REDACTIE


Daarmee is het de eerste winkel die open is in de ruimte onder het net opgeleverde complex met koopappartementen. Yvonne en Martin hebben al twee zaken in Middelburg.


Specialisme

Daar werken medewerkers met ieder een eigen specialisme. Zij runnen de winkels. “Dan begint het ondernemersbloed weer te kruipen. We wilden verder.” Ze dachten aan Zeeuws-Vlaanderen of Goes. “Deze ruimte kwam vrij. Het leek ons een perfecte ruimte, zo naast de drukke Albert Heijn”, zegt Yvonne.

Prima Flora kenmerkt zich door het grote, verse assortiment. Martin rijdt twee of drie keer per week naar de grootste veilingen van Royal Flora Holland. “Als je bij ons iets koopt, garanderen wij topkwaliteit.”


Kamerplanten

Naast bloemen is er volop keuze uit (grote) potten, accessoires, kussens en natuurlijk allerlei kamerplanten. “We houden niet zo van kitsch en werken graag met mooie, natuurlijke producten.”


Boeketten

Het team kan voor elke gelegenheid iets moois maken, van trouwboeketten tot rouwkransen tot een ‘gewoon’ boeketje voor thuis. “We vinden het een uitdaging om er altijd iets moois van te maken. Zeker in in aanloop naar de kerstdagen pakken we uit.”

Prima Flora aan de Westerschans in Goes is van maandag tot en met zaterdag geopend.

Meer informatie over de winkel is te vinden op de website www.primafloramiddelburg.nl.[n]