Afbeelding
Foto: shutterstock

SMWO start binnenkort de training Girls’ Talk+ in Goes

GOES - Deze training gaat over grenzen, normen en waarden met betrekking tot seksualiteit en intimiteit. Het programma richt zich op het bevorderen van seksueel gezond gedrag en het voorkomen van seksueel grensoverschrijdend gedrag. De training is een reeks van vijf bijeenkomsten en start op 11 januari.


Het programma heeft een positieve insteek: het realiseren van plezierige relaties en seksuele ervaringen, vrij van dwang, discriminatie en geweld. Verder richt het programma zich op het verbeteren van kennis, zelfvertrouwen, attitude en het vergroten van het sociale netwerk. Aan de hand van opdrachten gaan de deelnemers met elkaar in gesprek over diverse thema’s, zoals bijv. flirten en daten, vrienden, plezier in seks en toekomstbeeld.


Meiden tussen 15 en 25 jaar

Deze training is bedoeld voor meiden tussen de 15 en 25 jaar met enige relationele en/of seksuele ervaring of interesse. De deelnemers leren in kleine groepen (maximaal 6 personen) zich seksueel weerbaar te gedragen. De training wordt begeleid door twee trainers vanuit SMWO.

De training is een reeks van vijf bijeenkomsten en start op 11 januari. De overige bijeenkomsten zijn op 18 en 25 januari en 1 en 8 februari. De bijeenkomsten voor deze training vinden plaats bij SMWO, 's-Heer Elsdorpweg 12 in Goes en duren van 13.00 tot 14.30 uur.


Aanmelden
Aanmelden of informatie opvragen over deze training is mogelijk via cursussen@smwo.nl of (0113) 277 111. Na aanmelding volgt een korte intake. N.B. Deelname kan zonder doorverwijzing en er zijn géén kosten aan verbonden. Omdat momenteel nog niet voorzien kan worden met hoeveel deelnemers er gestart mag worden, vraagt SMWO bij interesse aan te melden. Deelnemers ontvangen vooraf bericht over de startdatum en werkwijze.[n]