22-24-26 december

Katse Kerstverkoop via facebook

16:00 |

De Katse Kerstverkoop gaat ook dit jaar door. Alle (zelfgemaakte) creaties zijn sinds vorige week te koop via de Facebook-pagina van de kerk: www.facebook.com/dekatsekerk. Een mailtje sturen om het aanbod te zien kan ook: katsekerk@gmail.com. Bovendien zijn de spulletjes te koop in de Schuur van Sien, tegenover het dorpshuis aan de Noordlangeweg en de Schuur van Sjaak aan het Kreekpad. Daar zijn ook insectenhotels te koop. De schuren zijn open op dinsdag- en donderdagmiddag van 16.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 12.30 uur. De inkomsten van de kerstverkoop gaan naar het onderhoud aan het kerkje en het Nieuw-Zeelandhuis.

Woensdag 30 december

Online Borsele beweegt Bal

13:00 |

Woensdag 30 december: 13.00-14.00 uur: Het online Borsele beweegt Bal i.s.m. DJ Arno voor kinderen van 5 t/m 8 jaar!Tijdens deze online activiteit worden de kinderen uitgedaagd om in beweging te komen aan de hand van leuke muziek en grappige opdrachten. Er zijn leuke prijzen te winnen!Meedoen! Meld je vóór 28 december aan via de website www.naarbons.nl!Na aanmelding ontvang je voor aanvang van de activiteit een link om in te loggen via Zoom. Deelname is gratis!

Online: Borsele beweegt

14:30 |

Woensdag 30 december: 14.30-15.30 uur: Borsele beweegt - Laat de ballen knallen i.s.m. DJ Arno voor kinderen van 9 t/m 12 jaarTijdens deze online activiteit worden de kinderen uitgedaagd om in beweging te komen aan de hand van stoere muziek en leuke opdrachten. Er zijn toffe prijzen te winnen!Meedoen! Meld je vóór 28 december aan via de website www.naarbons.nl!Na aanmelding ontvang je voor aanvang van de activiteit een link om in te loggen via Zoom. Deelname is gratis!