Fanfare Euphonia uit Goes. FOTO KOOS IN DEN BOSCH
Fanfare Euphonia uit Goes. FOTO KOOS IN DEN BOSCH Foto: Koos in den Bosch

Euphonia en zangeres Isabel Provoost

GOES - Fanfare Euphonia uit Goes begint 2020 graag spetterend. Daarom geeft zij op zondag 12 januari een nieuwjaarsconcert met als speciale gast zangeres Isabel Provoost.

Het concert start om 15.00 uur in het Pontes Goese Lyceum, locatie Oranjeweg in Goes. De 20-jarige Zeeuwse zangeres Isabel Provoost is wereldberoemd in eigen provincie. U kent haar van The Voice Kids, waar ze de tweede plaats in de finale wist te halen. En later van The Voice of Holland. Hierin wist ze met behulp van coach Sanne heel wat harten te veroveren. Ook hier wist ze een finaleplaats te behalen. Haar prachtige stem bezorgde haar de afgelopen tijd optredens in o.a. het concertgebouw in Amsterdam en in een uitverkocht Arsenaaltheater. Ook was Isabel gastzangeres in een optreden met BlØf tijdens Concert at Sea.

Op 12 januari heeft fanfare Euphonia de zangeres weten te strikken voor een exclusief gastoptreden. U kunt komen luisteren naar nummers als Set Fire to the Rain (Adele) , Valerie (Amy Winehouse) en Skyfall (Adele). Welke nummers orkest en zangeres nog meer voor u in petto hebben, kunt u komen ervaren op zondag 12 januari om 15.00 uur aan de Oranjeweg 90 in Goes. Kaarten zijn te koop aan de kassa.
Meer informatie over Euphonia en Isabel: www.euphoniagoes.nl of www.isabelprovoost.nl [l]