Tijdelijke vervanging
SP Raadslid Middelburg

MIDDELBURG - Op verzoek van fractie en bestuur gaat Ingrid Bos in de gemeenteraad van Middelburg Petroesjka Sterk vervangen, die wegens ziekte haar werkzaamheden tijdelijk heeft gestaakt.

Ingrid Bos is lid van de SP sinds 2014. Zij is met name een periode actief geweest als voorzitter van de werkgroep zorg van de SP Middelburg en is in het dagelijks leven fulltime gebiedsmanager in de jeugdzorg en inmiddels 33 jaar werkzaam binnen het sociaal domein in diverse functies. Zij is kaderlid bij de FNV bestuurslid bij de Beroepsvereniging Professionals in het Sociaal Werk. Naast deze activiteiten heeft zij meerdere nevenactiviteiten vervult de afgelopen jaren.

Zij laat weten dat zij de komende periode Petroesjka zo goed mogelijk zal vervangen, maar dat zij een andere persoon is dan Petroesjka, wiens passie en gedrevenheid niet valt te evenaren! Zij heeft hier voor dan ook veel bewondering en respect en zal haar uiterste best doen om de stem van de SP in de gemeenteraad te vertegenwoordigen en de grondbeginselen van de SP; gelijkwaardigheid, rechtvaardigheid en solidariteit een stem te geven! [l]