Dagje Zeelandia Middelburg weer van start

MIDDELBURG - De competitie begint weer. De winterstop is voorbij. Iedereen is weer van harte welkom bij een dagje Zeelandia Middelburg op de Veerse Poort. Op 25 januari start het programma om 10.00 uur met een wedstrijd van de meiden onder de 11. Daarna komen de meiden onder de 13 en onder de 17 aan bod.

Intussen maken de jongens onder de 11 en onder de 17 zich op voor hun wedstrijden. Nog een klein programma, goed om warm te lopen voor de rest van het seizoen. Maar altijd gezellig, ook in de kantine om je op te warmen voor een tweede of derde helft.

Hoogtepunt van de dag is natuurlijk de wedstrijd van het vlaggenschip van Zeelandia Middelburg: het eerste. Om 14.30 uur speelt de trotse koploper tegen nummer laatst: Schoondijke. Winst mag geen probleem zijn, het gaat om het aantal doelpunten. Wordt het een zevenklapper, of wordt de tien gehaald?

Intussen werkt Zeelandia Middelburg aan de toekomst. Een toekomst waarin bestuur, vrijwilligers en leden zich in willen zetten voor de vereniging. Met als uitgangspunt dat iedereen bij Zeelandia Middelburg beter leert voetballen. Daartoe is men bij de club op zoek naar meer trainers en begeleiders. Die allemaal een goede opleiding gaan krijgen bij de club.

Voor volledige programma, kijk op www.zeelandiamiddelburg.nl/programma. [l]