Judith Seijbel  in haar 2e hands kinderkledingwinkel.
Judith Seijbel in haar 2e hands kinderkledingwinkel. Foto:

10 jarig bestaan 't GUUS

MIDDELBURG - In het centrum van Middelburg begon 10 jaar geleden een grote avontuur toen eigenaresse Judith Seijbel haar administratieve loopbaan op gaf om haar droom te verwezenlijken: als zelfstandige een winkel beginnen in tweede hands kinderkleding.

Met hulp van familie en vrienden werd toen het pand op Zusterplein 18 opgeknapt dat daarvoor al jaren door diverse bedrijfjes gebruikt was. Tien jaar en diverse verbouwingen verder is 't GUUS uitgegroeid tot een grote winkel met mooie, nette en kwaliteit merk kleding voor baby's tot maat 176, maar ook accessoires, schoenen, speelgoed en diverse artikelen zijn er te koop. Denk hierbij aan aankleedkussens, dekentjes en linnengoed, dekbedovertrekken, boeken, (gezelschap)spellen, verkleed- en sportkleding, etc. Te veel om op te noemen.....

2e hands kinderkleding en meer
"Men vraagt mij wel eens of ik ook dameskleding wil verkopen, maar vooralsnog gaat mijn voorkeur uit naar kleding, schoenen, speelgoed en allerhande artikelen voor baby's en kinderen". 't GUUS is inmiddels bekend bij velen in Middelburg en omgeving, zelfs toeristen uit binnen- en buitenland komen elk jaar weer terug om in de vele kledingrekken te zoeken en hun tassen te vullen. Maar dat kan in deze tijd ook bijna niet anders nu wij allemaal wat meer bewust zijn van ons milieu en meer willen en moeten recyclen.
www.guuskinderkleding.nl [l]