Speelgoed van Speelgoedbank Zeeland.
Speelgoed van Speelgoedbank Zeeland. eigen foto

Speelgoedbank Zeeland zoekt urgent goedkope opslagruimte

MIDDELBURG - De Speelgoedbank Zeeland geeft jaarlijks 1250 tot 1500 gratis speelgoedpakketten weg aan kinderen die opgroeien in een situatie waar zij te maken hebben met armoede. Als Speelgoedbank vinden wij dat ieder kind gewoon kind moet kunnen zijn, ondanks de omstandigheden waarin het opgroeit. Speelgoed is daarbij van groot belang.

De Speelgoedbank verkrijgt dit speelgoed door donaties van particulieren en bedrijven. De laatste jaren ontvangt de Speelgoedbank steeds meer donaties van speelgoed. Hiervoor is een opslagruimte gehuurd. Door het uitblijven van subsidies en andere financiƫle donaties zijn de kosten van deze opslag echter een te grote financiƫle last aan het worden van de Speelgoedbank.

De Speelgoedbank Zeeland doet dan ook een urgente oproep voor een gratis of goedkope opslagruimte om het gedoneerde speelgoed te sorteren en op te slaan. Het liefst in de omgeving van Vlissingen of Middelburg. Wilt u de Speelgoedbank Zeeland helpen met opslagruimte? Neemt u dan contact met ons op via onze email speelgoedbankzeeland@gmail.com of bel ons op 06-53210147. De Speelgoedbank zoekt ongeveer 250 tot 300m2 opslag- en sorteerruimte die droog is een enigszins verwarmt kan worden. Help de Speelgoedbaml met opslagruimte!! [l]