Noormannen 1 doet zichzelf tekort

WESTKAPELLE - Werd vorige week verloren in en tegen Veere en kwam op de laatste plaats terecht, nu kwam koploper LuctorHeinkenszand op bezoek in Westkapelle. Noormannen speelde een goede wedstrijd en kwam op een 1-0 voorsprong door Marlo Janisse.

Bij Noormannen ontbraken een tweetal basisspelers, maar de invallers kweten zich goed van hun taken. Met de 1-0 voorsprong brak óók de rust aan.In de 2e helft kwamen de bezoekers langszij, via een eigen Noormannendoelpunt. LuctorHeinkenszand kwam zelfs op voorsprong, doch Noormannen gaf zich nog niet gewonnen en de verdiende gelijkmaker viel dan ook in de 85e minuut en het was wederom Marlo Janisse, die hiervoor tekende. Een prima wedstrijd van de thuisclub en hopelijk krijgt dat nog een vervolg.

Uitslagen senioren

2e elftal vrijaf

Lewedorpse Boys 3-Noorm. 3 1-2

Noormannen 4-Serooskerke 6 2-0

SVO/DKS'17 DA2-DA 1 1-5, alle vijf Noormannendoelpunten werden gescoord door Nathalie Meijers.