Thijs Pepping van ViNT. FOTO THIJS PEPPING
Thijs Pepping van ViNT. FOTO THIJS PEPPING Thijs Pepping

Zeeuwse Zondagen nadenken en gezelligheid

MIDDELBURG - Op 16 februari om 14.00 uur in De Kloveniersdoelen in Middelburg gaat het over de tijdgeest van de jaren 2020 en verder. Dan komt Thijs Pepping Trend Analyst bij ViNT/Sogeti Lab hierover spreken en gaan we in debat met hem en met elkaar.

We leven in tijden van transitie, sommigen vinden dat we dansen op een vulkaan, de aarde uitputten, de mensen opjagen in hun werk en leven, we niet meer kunnen vertrouwen op overheid, media en elkaar. Anders gezegd, we staan aan de rand van de afrond. Maar als we nauwkeuriger kijken, aldus Thijs, hoeven we niet zo somber te zijn.

Hij neemt ons mee op een 'reis' door de nieuwe tijd. Zeker, er is veel veranderd, o.a. door de digitalisering van de samenleving, en er is nog veel in transitie, we zullen rekening moeten houden met meer fundamentele veranderingen. Denk hierbij vooral aan de positie en de rol van nieuwe (sociale) media. De Synthetische Generatie is vergroeid geraakt met de smartphone in een 24/7-verhouding. Dat is nogal een verschil met die andere generatie, die van de Baby-Boomers.
De Synthetische Generatie staat anders in het leven, dat is duidelijk, maar hoe?
Een mooi onderwerp voor een bijeenkomst in de serie 'Zeeuwse Zondagen'. Eén middag is eigenlijk te weinig voor dit onderwerp, maar is een goede aanzet tot een nieuw denken over de (nabije) toekomst.

Nadenken en Gezelligheid in één

De doelstelling van de serie 'Zeeuwse Zondagen' is om tijdens saaie, koude of regenachtige zondagmiddagen samen over actuele onderwerpen met een filosofisch tintje te praten. Nadien gezellig napraten met een glaasje in het café.

Informatie
De serie 'Zeeuwse Zondagen' wordt in 2020 gehouden in De Kloveniersdoelen, Achter de Houttuinen 30 in Middelburg. Aanvang om 14.00 uur, zaal open om 13.30 uur.

Déze bijeenkomst wordt gehouden op 16 februari.

Toegangskaarten kunt u verkrijgen bij Boekhandel De Drvkkery, Markt 51 in Middelburg of via de website: www.drukkerij.nl, zie onder 'ticketverkoop'.

Indien nog voorradig zijn de kaarten ook nog aan de zaal te verkrijgen tegen contante en gepaste betaling.

Het aantal plaatsen is beperkt.

Voor nader informatie kunt u ook kijken op de site www.zeeuwsezondagen.nl[l]