Opvoedevent: Investeren in sterke kinderen en tieners

MIDDELBURG - Juist in deze tijd van media, beeldschermen en alles wat er op ons af komt, is het een kunst om kinderen en jongeren sterk en weerbaar te maken.

Hoe leer je kinderen en jongeren zichzelf te zijn en zichzelf te accepteren? Hoe maak je hen bestand tegen verkeerde invloeden? En hoe help je ze om God te leren kennen en te leven zoals Hij dat wil? Kortom: hoe maak je ze sterk? Daar hebben stichting Maak ze sterk, stichting Generatio en Raise Up veel kennis en ervaring in, die ze op een enthousiaste en aansprekende manier delen, gebaseerd op Gods Woord. Samen met Opwekking-TimotheĆ¼s, verschillende kerken in Middelburg en andere organisaties op 14 maart het Opvoedevent Maak ze sterk! Een inspirerende en bemoedigende dag voor iedereen die iets wil betekenen voor kinderen en jongeren. Er zijn diverse seminars en workshops, er is muziek, goede catering en tijd voor ontmoeting.

Zaterdag 14 maart in de Ontmoetingskerk, Oosterscheldestraat 1 in Middelburg van 10.00-16.00 uur. Kosten: op basis van collecte. Aanmelden: www.maakzesterk.nl/event. [l]