Werk van Ruben Mols
Werk van Ruben Mols Ruben Mols

Tentoonstelling HOST van Ruben Mols

MIDDELBURG - Op 14 maart om 16.00 uur opent de tentoonstelling HOST van Ruben Mols. De tentoonstelling is vervolgens op afspraak te bezoeken tot 26 april.

In het 25ste jaar van bestaan van ruimtecaesuur werken vanaf januari 2020 Witte Rook uit Breda en ruimteCAESUUR in Middelburg samen aan een jaarprogramma.

Witte Rook is een online en offline platform dat zich richt op het geschreven woord, het authentieke beeld en kunstenaarsprocessen. Dit uit zich in het bieden van werkperiodes en online publicaties.

RuimteCAESUUR staat voor de autonomie van de kunst en stelt het oeuvre van de kunstenaar centraal in het organiseren van (solo)tentoonstellingen.

Zo wordt kunstenaars een podium geboden om in een niet-commerciële omgeving hun werk te kunnen presenteren. De ontmoeting en het leren van elkaar nemen bij ruimteCAESUUR een belangrijke plaats in.

Ruben Mols over HOST

‘’Ik ben geïnteresseerd in de rol die Informatietechno-logie speelt in ons dagelijks leven. Bijvoorbeeld hoe middels digitalisering ‘I.T.’ terrein wint op fysieke processen en hoe dit onze gedragingen en acties beïnvloedt.

www.caesuur. nu. [l]