Zeeuwse studenten zetten zich in voor Guatemala

MIDDELBURG - Vier studenten van de HZ university of Applied Sciences hebben een diner georganiseerd om geld in te zamelen voor een pick-up voor Mario. Hiermee geeft hij kinderen met een beperking in Guatemala de kans om naar school te gaan. Dit project is in samenwerking met MIVA. Het diner zal op 17 maart plaatsvinden in de binnenstad van Middelburg.

De vier studenten hebben om deze reden dus een evenement georganiseerd. Het gaat om een uniek diner, waarbij de volledige opbrengst naar het goede doel MIVA gaat. De zaal waar u zult dineren is volledig ingericht in de sfeer van Guatemala. Op de achtergrond hoort u de typisch Guatemalteekse muziek, gedurende de avond zult u verhalen omtrent het leven aldaar te horen en zien krijgen. Uiteraard zal er deze avond ook informatie verstrekt worden over MIVA en welke impact het uiteindelijk ingezamelde bedrag heeft. Terwijl u deze informatie tot u neemt kunt u genieten van typisch Guatemalteekse gerechten, die worden geserveerd als 3-gangen menu. Ter afsluiting kunt u nog een foto laten maken als herinnering aan deze bijzondere Guatemalteekse ervaring. U bent van harte welkom op het diner.

Goed doel

MIVA is een goed doel die lokale pioniers in Afrika, Azië en Latijns-Amerika ondersteunt met onmisbare vervoers- en communicatiemiddelen. Op dit moment loopt er een project voor Mario in Guatemala die kinderen met een beperking helpt om naar school te gaan. Hiernaast zorgt hij er ook voor dat ze voorzien worden van de juiste medische hulp die ze normaal niet krijgen.

Interesse

Wilt u ook een goed doel steunen? Bij het evenement Para Guatemala krijgt u zeker wat terug voor uw bijdrage. Het diner zal plaatsvinden in Het Hofje, Walgang 2, Middelburg. Meld u snel aan vóór 14 maart 2020 via pg.aanmelden@gmail.com. [l]