De drie punten blijven in Westkapelle

WESTKAPELLE - Zaterdag was het Vlissingse GPC de tegenstander en de Noormannenselectie zou punten moeten gaan halen, tevens weg te blijven van de onderste plaats(en). Noormannen startte met een wat gewijzigde startopstelling.

Noormannen was zeker in de 1e helft de betere ploeg en er ontstonden diverse mogelijkheden om de score te openen. Het was Dylan Maljers die de 1-0 liet aantekenen. GPC kwam terug en de rust brak aan met een 1-1. GPC moest 8 gele kaarten incasseren en 2 spelers twee maal geel en GPC moest verder met 9 spelers. Noormannen kwam op 2-1 door een benutte strafschop van aanvoerder Erwin Pouwelse en na 93 minuten bleek dit de eindstand te zijn en Noormannen kon 3 punten bijschrijven.