Studenten Scalda ICT Support in actie voor Leergeld Walcheren

MIDDELBURG - Donderdag 19 maart van 10.00-14.00 uur organiseren studenten en docenten van Scalda ICT support in het Scalda gebouw in Vlissingen en in het Ondernemerslokaal in Middelburg diverse activiteiten om geld op te halen voor Stichting Leergeld Walcheren.

In Vlissingen wordt het startsein voor deze activiteiten om 10.30 uur in het Scalda gebouw gegeven wethouder mevrouw Verhage. Zij geeft het startsein voor een barefoot sponsor loop door een docent.

In Middelburg opent wethouder de heer Dekker de activiteiten.

Activiteiten Vlissingen

Opening door wethouder Verhage. Auto’s wassen: Studenten wassen auto’s, fietsen en motoren voor een donatie. Sponsorloop: Docent Rob Schaap gaat barefoot rondjes rennen voor Stichting Leergeld € 2,- per rondje. Donatie box.

Activiteiten Middelburg

Opening door Wethouder Dekker. Virtual Reality Experience: Ontdek de wereld van Virtual reality onder begeleiding van studenten. ICT ondersteuning: Studenten ondersteunen bij al uw ICT vragen. Neem uw tablet, smartphone of laptop mee! Prijsvraag en donatie box. Maak kans op een KNVB t-shirt met de handtekeningen van G. Wijnaldum, K. Rekik, J. Zoet en H. Willems!

De Virtual Reality Experience is via Youtube live te zien op de markt van Middelburg en op de Scalda locatie in Vlissingen!

In 2019 heeft de Stichting Leergeld Walcheren 862 kinderen geholpen. De Stichting biedt ondersteuning bij betaling van contributies, schoolreizen, computers, iPads en fietsen. Zo helpt de stichting gezinnen met weinig tot geen financiële middelen, om te voorkomen dat de kinderen in een sociaal isolement terecht komen. Ouders krijgen zelf geen geld in handen, de stichting betaalt dit rechtstreeks aan de school, het bedrijf of de club. [l]