Hubo Westkapelle wil zijn klanten verrassen en de restaurants in Westkapelle een hart onder de riem steken.
Hubo Westkapelle wil zijn klanten verrassen en de restaurants in Westkapelle een hart onder de riem steken. Foto:

Corona virus slaat een gapend gat in omzetten van ondernemers

WESTKAPELLE - De toeristen, die nu al van voor Pasen niet aanwezig zijn, bedrijven die gesloten zijn vanwege de 1,5mtr economie, het is stil op straat! Vooral de diverse restaurants worden zwaar getroffen, het zal je maar gebeuren dat je ruim een half uur de tijd heb om de zaak te sluiten en je klanten weg moet sturen.

Hubo Westkapelle wil zijn klanten verrassen en de restaurants in Westkapelle een hart onder de riem steken. De restauranteigenaren reageerden heel enthousiast op deze actie, die geheel bekostigd wordt door Hubo Westkapelle.

Lokaal
De afgelopen weken hebben de landelijke DHZ-ketens besloten om geen actie te voeren om te grote klantenstroom in de hand te werken. Lokaal gaan we dit anders oppakken.

Dinerbonnen
Vanaf vrijdag 1 mei maken de klanten wekelijks kans op meerdere Dinerbonnen à €50,- van de lokale restaurants. Iedere klant hoeft alleen maar de kassabon met een minimum bedrag van €50,- met Naam/adres/woonplaats te deponeren in daarvoor bestemde bus in de winkel. De 4 opvolgende vrijdagen worden er 3 deelnemende klanten verrast met een van de Dinerbonnen.

Wim Minderhoud, eigenaar van Hubo Westkapelle, heeft betrokkenheid hoog in het vaandel en ziet zijn collega ondernemers hun best doen met verkoop van afhaal- en bezorgmenu's. Dit alles om toch een beetje omzet te behouden.
Ook zijn de ondernemers allerlei maatregelen aan het treffen, om direct klaar te zijn als ze weer open mogen zijn.

Slogan
De slogan is van Hubo is niet voor niets #Hubo helpt, al is het in deze crisis moeilijk om iedereen te helpen. Zeker bij een wereldwijd probleem.

Geef ons maar een defect slot, een schilderklus of het monteren van zonwering.
Daar draaien wij onze hand niet voor om.

Samen staan we sterk! [l]