Kerk Middelburg en Veere

Waalse Herv. Gem. (Eglise Wallonne)
Engelse Kerk - Simpelhuisstraat 12, Middelburg. In verband met de maatregelen rondom het coronavirus heeft de kerkenraad van de Waalse Kerk besloten alle kerkdiensten in mei (10 en 24/5) te annuleren. Dank voor uw begrip en medewerking.
Nieuwe Kerkgemeente PKN
Nieuwe Kerk, Onder den Toren 1. Elke zondag om 10.00 uur rechtstreekse uitzending via www.kerkdienstgemist.nl. Ook later te bekijken. Zondag 17 mei: Ds. Johan Beijer. Donderdag 21 mei: Hemelvaartsdag Ds. Johan Beijer.
Doopsgezinde Gemeente Walcheren
L. Noordstraat 62, Middelburg. Tot nader order zijn er i.v.m. het corona-virus geen kerkdiensten in de Doopsgezinde kerk te Middelburg.


KERKELIJK LEVEN SINT LAURENS
Protestantse Gemeente
Van Cittersstraat 69, Sint Laurens. Zondag 17 mei: 10.00u Mevr. H.E. Pasma van den Berg uit Middelburg. Online-kerkdienst te beluisteren via www.pkn sintlaurens.nl of www.kerkomroep.nl.


KERKELIJK LEVEN AAGTEKERKE
Protestantse Gemeente
Dorpsplein 4, Aagtekerke. In verband met de Corona-maatregelen is er tot 1 juni 2020 op zondagmorgen om 10.30u een online-kerkdienst die te volgen is via www.kerkomroep.nl en de kerktelefoon. Meer informatie en liturgie kunt u vinden op onze website www.pknaagtekerke-domburg.nl. Zondag 17 mei: 10.30u ds. N. van Doorn uit Middelburg.

(Wijzigingen en/of aanvullingen via www.internetbode.nl - klikken op Aanleveren redactie). [l]