Bijeenkomst Repair Café Middelburg

MIDDELBURG - De bijeenkomsten van Repair Café Middelburg gaan vanaf 13 juni weer van start!


U kunt bij ons terecht met al uw elektro technische, mechanische of alle andere reparaties van bijvoorbeeld laptops, tablets, fietsen, kleding, koffiemachines, stofzuigers en dergelijke.

Er is alleen een kleine verandering, u kunt niet plaatsnemen bij de reparatie vrijwilliger aan de tafel om te leren repareren of een gezellig praatje. Dit om eventuele besmetting van u of onze vrijwilligers te voorkomen. Wel kunt u gebruik maken van het gezellig 1.5 meter ingerichte terras voor een gezellig praatje en een lekker drankje of versnapering. Wij nemen reparaties aan van 10.00 tot 13.00 uur en daarna kunt u deze weer ophalen vanaf 13.15 uur. U krijgt een nummer en tijdvak mee om de reparatie weer hopelijk gerepareerd af te halen. Dit kan tot 15.00 uur, een uur langer dan u gewend bent. Betalingen en donaties gaarne contactloos! Een pinapparaat in aanwezig hiervoor. Wij rekenen op uw begrip voor deze maatregelen.

Wij zijn aanwezig op zaterdag 13 juni bij Bowling en partycentrum “De Kruitmolen” (Grand Café) aan de Kruitmolenlaan 129 in Middelburg.


Informatie

Voor verdere informatie en datums van de andere bijeenkomsten kunt u terecht op onze website www.repairacafemiddelburg.nl/corona of de Facebook pagina. [l]