Kamermuziekfestival Middelburg
verplaatst naar december

MIDDELBURG - Vanwege de beperkingen in het kader van de corona crisis, hebben we besloten, in overleg met onze artistiek leider Lisa Jacobs en Zeeuwse Concertzaal, het in juni geplande jaarlijkse Kamermuziekfestival in Middelburg niet door te laten gaan en een vervangend Kamermuziekfestival te organiseren op 10-13 december.


Het programma van het in juni dit jaar geplande Festival zal worden verplaatst naar begin juli 2021. Toch willen wij in deze roerige tijd alsnog een kleinere ‘Coronaproof’ editie van het Middelburg Festival realiseren, omdat kunst juist nu zo’n verbindende en belangrijke rol vervult. Vandaar dat wij ons in de programmering ook door de huidige situatie hebben laten inspireren. Thema’s als eindigheid, dromen, eenzaamheid hoort u terug in de muziek, maar ook een blik in de toekomst en een realisatie van een nieuw samenzijn komen aan bod.

Met 3 grote concerten, intieme randprogrammering in Middelburgse huiskamers, salons, speurtochtconcert voor jeugd, brengen we de muziek naar de mensen en onder de mensen.[l]