Kerk Middelburg en Veere

MIDDELBURG
Nieuwe Kerkgemeente PKN: Elke zondag om 10.00u besloten viering, rechtstreeks uitgezonden via www.kerkdienstgemist.nl. Ook later te bekijken. Zondag 12 juli: Ds. Jörg Buller.

NIEUW- EN SINT JOOSLAND
Prot. gem.: Eben-Haëzerkerk, Kerkplein. Zondag 12 juli: Ritthem 10.00u Ds. Rob Poesiat.


KLEVERSKERKE
Prot. gem.: De kerkdiensten zijn weer, aangepast, begonnen. Deze kunnen alleen op persoonlijke uitnodiging van de kerkenraad door gemeenteleden worden bezocht. Dit om het aantal kerkbezoekers af te stemmen op de mogelijkheden van ons kerkgebouw in de 1,5 meter samenleving. Zondag 12 juli: 9.30u de heer F. van der Heijde, Zoutelande.

AAGTEKERKE
Prot. Gem.: In verband met de Corona-maatregelen is er ook in juli op zondag om 10.30u een online-kerkdienst die te volgen is via www.kerkomroep.nl en de kerktelefoon. Meer informatie en liturgie kunt u vinden op onze website www.pknaagtekerke-domburg.nl. Zondag 12 juli: ds. L.P.J. van Bruggen uit Westkapelle.


SEROOSKERKE
Herv. gem. (in wording) "Het Kruispunt" Noord-Walcheren te Serooskerke: Kerkdienst in Petruskerk. Zondag 12 juli: 10.00u Ds. J. Wouters; 14.30u Ds. J.L. Steketee.

ZOUTELANDE
Prot. gem.: Catharinakerk, Willibrordusplein 3, Zoutelande. In de maanden juli en augustus worden de kerkdiensten in de kerktuin in de openlucht gehouden. Zondag 12 juli: 9.30u ds. N.van Doorn uit Middelburg.[n]