De Stichting Promotie Voetbal zoekt vrijwilligers

MIDDELBURG - De Stichting Promotie Voetbal vv Zeelandia Middelburg (kortweg Sponsorstichting) zoekt dringend enkele vrijwilligers voor haar bestuur. De Sponsorstichting heeft als voornaamste doel het bevorderen van de voetbalsport door het verlenen van (financiële) steun aan de voetbalvereniging Zeelandia Middelburg.


Zeelandia Middelburg is de grootste sportvereniging van Zeeland en is een club volop in ontwikkeling. Zo is de afgelopen jaren een visietraject doorlopen met als resultaat dat er binnen de vereniging andere accenten zijn gelegd. De focus is nu nog meer komen te liggen op de jeugd, willen we dat iedere speler bij ons beter leert voetballen door flink te investeren in het technische kader en willen we dat een ieder zich betrokken voelt bij de gehele vereniging. Een gevolg van dit laatste is dat we nu een jaar geleden met de herenselectie de overstap van de zondag naar de zaterdag hebben gemaakt, zodat nagenoeg alle teams op dezelfde dag kunnen voetballen op ons sportpark De Veerse Poort. De Sponsorstichting is nadrukkelijk betrokken geweest bij deze ontwikkeling.


Sponsorwervers

Het bestuur van de Sponsorstichting bestaat uit een aantal sponsorwervers. Zij onderhouden zo veel mogelijk het contact met de sponsors, omdat wij veel belang hechten aan een goede relatie met onze sponsors. Daarnaast is een bestuurslid belast met het organiseren van enkele activiteiten voor de sponsors en is er een dagelijks bestuur (voorzitter, secretaris en penningmeester). Het voltallige bestuur komt zo’n zes keer per jaar bij elkaar voor bestuursvergaderingen.

Maar liefst ruim 100 sponsors ondersteunen deze prachtige vereniging. Het huidige aantal sponsorwervers is helaas niet toereikend om de contacten met al deze sponsors te onderhouden. Vandaar dat wij het aantal sponsorwervers graag willen uitbreiden met enkele nieuwe leden!


Penningmeester

Daarnaast vertrekt per 1 januari 2021 onze penningmeester en zijn wij dus ook op zoek naar een nieuwe penningmeester.


Sponsorstichting

Als bestuurslid van de Sponsorstichting komt u in contact met diverse ondernemingen uit Middelburg en omgeving. Wellicht handig voor de uitbreiding van uw netwerk!
De Sponsorstichting van Zeelandia Middelburg organiseert jaarlijks een aantal activiteiten voor zijn sponsors. Zo is er bij de start van een nieuw seizoen de ‘Aftrapbijeenkomst’, bij voldoende belangstelling bezoeken we soms een wedstrijd uit de eredivisie, organiseren we regelmatig maaltijden voorafgaand of aansluitend bij thuiswedstrijden van ons eerste herenteam en komen we vaak samen in ons ING-Businesshome in het clubgebouw van vv Zeelandia Middelburg om niet alleen over voetbal te praten!


Voorbereidingen

Door de Coronacrisis heeft ook ons werk enige maanden stilgelegen. Inmiddels zijn we als bestuur van de Sponsorstichting voorzichtig begonnen met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Vooralsnog gaan we er vanuit dat we in september weer volledig de draad kunnen oppakken!


Interesse?

Bent u (M/V) geïnteresseerd in één van deze bestuursfuncties of wilt u meer informatie? Stuur dan een mailtje naar sponsorstichting@zeelandiamiddelburg.nl of neem contact op met de voorzitter van de Sponsorstichting Herman Satter, tel. 06-12419665.[n]