rekken vol met kinderkleding
rekken vol met kinderkleding M van der Rande

Laatste zomeruitverkoop bij Beurs van Kledingbank

MIDDELBURG - De hele maand augustus is de Beurs gesloten ivm vakantie én het omhangen naar de herfstcollectie. Dus voor die tijd gaan we nog een keer flink opruimen en doen we alles weg voor 0,50 per stuk.


Broeken, shirts, jurkjes, blouses, zwembroeken, een jas voor een frisse dag, het is er allemaal te vinden. De collectie tweedehands dames-, heren- en kinderkleding is zeer compleet en wordt steeds vernieuwd en aangevuld. Ook voor deze dag halen we nog nieuwe voorraad uit het magazijn.

Nu de maatregelen mbt het coronavirus versoepeld zijn per 1 juli, kunnen we de bovengrens van 20 bezoekers loslaten. De winkelmedewerkers zullen goed in de gaten houden of iedereen in de gelegenheid is om 1,5 meter afstand te bewaren. Zo niet, dan vragen we u om even te wachten tot er weer een plekje vrij is. Er zijn ook mogelijkheden om te passen.

De openingstijden zijn van 9.00 - 14.00 uur, er kan contant en met pin betaald worden. Deze verkoopbeurzen Ravensteijnweg 1a te Middelburg zijn voor iedereen toegankelijk.

De opbrengst komt volledig ten goede aan het werk van Kledingbank Zeeland.[n]