Sunna Neuféglise
Sunna Neuféglise Foto: Edwin Mijnsbergen

MIDDELBURG - Als actrice en model is de Middelburgse Sunna Neuféglise een social influencer op Instagram. Ze heeft ruim 42.000 volgers.

Ze steekt veel tijd in het onderhoud van haar sociale media, maar ze is ook graag buiten, houdt van tuinieren en heeft haar werk. Balans is een sleutelwoord in haar leven. Sunna (28) is een mediabewuste vrouw. Door haar werk kent ze alle ins en outs van de sociale media. Ze is dol op de kracht en de mogelijkheden, maar als het even kan stuurt ze vriendinnen liever berichtjes met Signal dan Whatsapp. Met de techniek houdt ze zich minder bezig. “Ik heb een iPhone maar weet niet eens welk model. Ah ja, een 8. Die heeft een fijne camera."

Ze vindt het lastig om aan te geven hoeveel uur ze achter een scherm zit. "Minimaal een uur per dag, maar soms meer. Als ik jarig ben, heb ik een dagtaak om iedereen persoonlijk te bedanken voor de felicitaties. Over het algemeen streef ik ernaar om niet langer dan vier uur per dag op mijn telefoon of laptop te zitten. Mijn meeste meldingen staan uit. Ik check wel regelmatig mijn mail, maar dat wat ik doe, doe ik bewust." Sunna houdt het dus bewust in balans? “Zeker! Mijn moeder had eerder een iPhone dan ik. Ik weet ook goed hoe het is om het zonder zo’n ding te doen, maar ik omhels de mogelijkheden wel. Het is mijn droom om uiteindelijk vrijstaand te gaan wonen, met een grote tuin. Dan zal ik Instagram zeker gebruiken voor het delen van foto’s van bloemen en planten."[n]