Kerkelijke vieringen in
Middelburg en Veere

MIDDELBURG
Koorkerkgemeenschap (Vereniging van Vrijzinnig Protestanten & Remonstrantse gem. Midden Zeeland): Zondag 23 augustus: 10.00u rev. Dirk van Leeuwen, Middelburg.
Nieuwe Kerkgemeente PKN: Zondag 23 augustus: 10.00u ds. Paulien Couvée. Elke zondag openbare kerkdienst met registratie van kerkgangers.

NIEUW- EN SINT JOOSLAND
Prot. gem.: Eben-Haëzerkerk, Kerkplein. In verband met de coronacrisis is aanmelding noodzakelijk voor de diensten die wekelijks zondag om 10.00 uur aanvangen in de kerk van Nieuw- en Sint Joosland. Om praktische redenen zijn er tijdelijk geen diensten in Ritthem. Informatie op onze website www.pknieuwensintjooslandritthem.nl.

KLEVERSKERKE
Prot. gem.: Zondag 23 augustus: 9.30u de heer H. van der Kamp, Nunspeet; 11.15u Gezinskerk. Kerkdiensten zijn vooralsnog alléén op uitnodiging te bezoeken.

AAGTEKERKE
Prot. Gem.: In verband met de Corona-maatregelen zijn er in de maand augustus geen diensten in de Dorpskerk in Aagtekerke. Er zijn wel diensten in de Johanneskerk in Domburg met een gelimiteerd aantal bezoekers, reserveren verplicht. Deze diensten zijn online te volgen via kerkomroep.nl.

SEROOSKERKE
Herv. gem. (in wording) "Het Kruispunt" Noord-Walcheren te Serooskerke: Kerkdienst in Petruskerk. Zondag 23 augustus: 10.00u Prop. J.J. de Haan; 14.30u Ds. M. Klaassen.

ZOUTELANDE
Prot. gem.: Catharinakerk, Willibrordusplein 3, Zoutelande. Zondag 23 augustus: 9.30u ds. P. de Jong uit Oud-Vossemeer. In augustus worden de kerkdiensten in de kerktuin in de openlucht gehouden.[n]