Zaterdag 22 augustus

Carillonmuziek voor de zomeravond

19:00 | Carillon Veere

De komende drie zaterdagen zijn erop het Veerse carillon zomeravondconcerten, verzorgd door stadsbeiaardier David van der Vlies. Ondanks dat door de coronamaatregelen er geen tuin met zitplaatsen en beeldscherm is, zal de muziek wel overal te horen zijn. Het programma is te vinden op de website van het museum en beneden bij het stadhuis. Data: 22 en 29 augustus en 5 september, aanvang 19.00-20.00u. Iedere donderdag is het carillon te horen van 12.00-13.00u.


Dinsdag 25 augustus

Rommel- en Curiosamarkt in Veere

10:00 | Het Akkoord

Op dinsdag 25 augustus wordt door leden en vrijwilligers van muziekvereniging Veere’s Genoegen uit Veere voor de laatste keer een rommel- en curiosamarkt gehouden in clubgebouw ‘Het Akkoord’. Hierna wordt het clubgebouw weer ingericht als repetitieruimte. De opbrengst wordt o.a. gebruikt voor de aanschaf van nieuwe muziekinstrumenten. Op de rommelmarkt worden o.a. boeken, kleding, apparatuur, speelgoed, keukenspullen, glas- en servieswerk verkocht. Uiteraard zijn ook hier de nodige maatregelen getroffen in de vorm van o.a. een deurbeleid, maximum aantal bezoekers, verplicht gebruik winkelmandje, verplichte looproute (éénrichtingsverkeer) en de mogelijkheid om contactloos te betalen. De rommelmarkt is geopend van 10.00 uur tot ca. 17.00 uur geopend. De rommelmarkt is ook te bezoeken op andere dagen. Bel – buitenom de dinsdag – voor de zekerheid voor een bezoek het telefoonnummer 0118-501282. Bij geen gehoor is de rommelmarkt op dat moment niet geopend. Tijdens de openingsdagen kunnen er ook nog spullen worden ingeleverd voor de verkoop. Het adres van clubgebouw ‘Het Akkoord’ is Oudestraat 9 (4351 AS) in Veere en is telefonisch bereikbaar via 0118-501282. Kijk voor meer informatie op www.veeresgenoegen.nl of stuur een e-mail naar rommelmarktvg@zeelandnet.nl.



Woensdag 26 augustus

Zomeravondconcert Aagtekerke en Domburg

19:15 | kerkplein

In de serie Zomeravondconcerten verzorgt Muziekvereniging Apollo Brass op woensdag 26 augustus een buitenconcert aan het kerkplein in Aagtekerke en op woensdag 3 september bij de Johanneskerk in Domburg. Apollo Brass zal een mix van verschillende muziekstijlen ten gehore brengen, waaronder King Arthur's Fanfare, Soldier soldier, The Ashokan Farewell, Serenade in Mambo en Kalinka. Beide concerten beginnen om 19.15 uur.