Middelburgse tennisclub MLTC houdt open dag

MIDDELBURG - Zondag 4 oktober houdt de Middelburgse Lawn Tennis Club (MLTC) aan de Griffioenpad 1 haar Open Tennisdag. Iedereen is die middag tussen 12.00 en 13.30 uur van harte welkom op het park.


Onze tennisleraren staan klaar om jou de beginselen van tennis bij te brengen of een lekker balletje met je te slaan. Zo maak je op een leuke en sportieve manier kennis met tennis.

In het clubhuis Baan 13 zijn vrijwilligers aanwezig om je alles over de vereniging en haar activiteiten te vertellen onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.

Maar je kunt natuurlijk ook een rondleiding op het park krijgen.

Tennis is een heerlijke sport die het hele jaar door buiten en coronaproof beoefend kan worden.

Iedere speler speelt op zijn eigen niveau; of je nu beginner of een gevorderde speler bent, de sportieve uitdaging is er altijd.

Als je er over denkt om lid te worden bieden wij volwassen aspirantleden een winterlidmaatschap aan. Je bent dan lid van 1 november tot en met 31 maart 2021. Vraag ernaar op de Open Tennisdag. Als je winterlidmaatschap afloopt en je besluit geen jaarlid te worden, zit je nergens aan vast.


Informatie

Meer informatie vind je op www.mltcweb.nl.

Wil je graag lessen volgen? Kijk dan voor alle mogelijkheden op www.tsmtennis.nl

Kom ook naar de Open Tennisdag en ervaar het plezier in tennis. Je hoeft zelf alleen maar je sportschoenen mee te nemen.

Aanmelden is niet nodig en voor rackets en ballen wordt gezorgd.[n]