Sterke speelronde Tafeltennis Arnemuiden

ARNEMUIDEN - De derde speelronde in de tafeltennis competitie was er eentje om in te lijsten. Zowel team 1, 2 als 3 wonnen met grote cijfers en bezetten daardoor nu de koppositie in hun diverse afdeling klasses.


Team 1 speelde haar eerste thuiswedstrijd en doet dat sinds dit seizoen weer op zaterdagmiddag. De grootste concurrent Yerseke kwam op bezoek, maar kon na 3 uur strijd met een 8-1 pak slaag weer huiswaarts. Marc Hackenberg moest vol aan de bak tegen verdediger Jurian de Kraker, in de vierde game werden diverse matchpoints weggewerkt alvorens de vijfde door te drukken naar winst. Wilbert Poppe speelde erg sterk en versloeg de broers Keyman, waarvan vooral de zege op sterkste broer Herbert in drie strakke games erg knap was. Alleen tegen Kraker werd nipt verloren. Jeroen de Heide kende een makkelijke middag en moest een enkele game afstaan. Met deze mooie zege is een kampioenschap in de eerste klasse nu al zeer waarschijnlijk.


Andere teams

De andere teams speelden vrijdagavond al hun wedstrijden en met verve. Het tweede team won eveneens met 8-1 van Effect, Marc Riemens herstelde zich van zijn twee nederlagen vorige week, ditmaal scoorde hij een zuivere hattrick evenals Adrian Slabbekoorn die nog een 100 % score heeft. Thijs Vleugel was tevens goed voor twee punten. Dit team gaat nu aan de leiding in hun tweede klasse, over twee weken de kraker tegen concurrent ODT uit Roosendaal.


Team 3

Team 3 speelde de pannen van het dak tegen Yerseke 2. Grote man aan Arnemuidse zijde was Erik 'de Mentor' Schuurman; hij bleef ongeslagen. Steven Klijn en Jan Zwemer moesten enkel Dick Moelker feliciteren. Dit team gaat ook aan de leiding in hun derde klasse.


Team 4

Tot slot team 4, wat nog niet lekker draait. Helaas moesten zij vrijdag een nederlaag slikken; het werd 3-6 voor de gasten uit Kerkwerve. Kopman Bas Steijn pakte netjes twee winstparitjen en Rinco de Gier voegde er nog eentje aan toe. Nico Baarends bleef met lege handen.[n]