Kerstpakkettenaktie 2020 Leger des Heils

MIDDELBURG - Het Leger des Heils Walcheren ondersteunt ook dit jaar tijdens de kerstperiode weer inwoners van de gemeenten Vlissingen, Middelburg en Veere die via Orionis langdurig op een inkomen op bijstandsniveau zijn aangewezen.


In verband met de COVID19 situatie zal deze ondersteuningsactie dit jaar in een andere vorm plaatsvinden dan voorgaande jaren. Mensen met een andere uitkering, zoals van UWV/SVB etc. behoren voor het Leger des Heils niet tot de doelgroep. Alleen mensen met een uitkering via Orionis worden meegenomen.
Ook het Leger des Heils heeft te maken met teruggang in inkomsten, waardoor er in vergelijking tot voorgaande jaren, minder ondersteuning kan worden verleend.


Aanvragen

Aanvraagformulieren zijn vanaf 28 oktober 2020 te downloaden van de website van het Leger des Heils Walcheren (https://legerdesheils/korpswalcheren/Aanvr-kerst). Indien dit voor u niet mogelijk is, kan het formulier ook worden afgehaald tijdens de openingsuren van de kledingwinkel, Het Zwin 1 te Middelburg op dinsdag en donderdag van 09.30-13.30 uur.
Inleveren van de aanvraagformulieren op de volgende locaties:
Vlissingen: Steunpunt/kledingwinkel Leger des Heils, Singel 254/hoek Paul Krugerstraat (locatie i.v.m. Covid19 gesloten): in de brievenbus;
Middelburg: Leger des Heils, Het Zwin 1: in de brievenbus.
De formulieren moeten door de aanvrager persoonlijk worden ondertekend.
De uiterste inleverdatum voor de formulieren met bijlagen is: Vrijdagmiddag 13 november 2020, 15.30 uur. Hieraan wordt strikt de hand gehouden.
Aangezien het Leger des Heils samenwerkt met de Protestantse Gemeente te Oost-Souburg, zullen eventuele aanvragen van inwoners uit Westerzicht, Oost- en West-Souburg en Ritthem, worden overgedragen aan de Protestantse Gemeente in Oost-Souburg.
Na afloop van deze actie worden de persoonsgegevens vernietigd.[n]