De Zonnebloem zoekt vrijwilligers voor het bestuur

MIDDELBURG - Er kan zoveel meer dan je denkt! De afdeling Middelburg-Veere van de Zonnebloem is een actieve afdeling. Om goed op koers te kunnen blijven zoeken wij voor de versterking van het bestuur een penningmeester of secretaris en een bestuurslid – algemeen.


Samen met collega-bestuurders werk je aan het geven van richting aan de koers van de vereniging en de afdeling.

Je draagt bij aan beleidsvorming en bewaakt de voortgang hierin. Je geeft ruimte aan de kwaliteiten van de vrijwilligers en je stimuleert hen. Je vindt het leuk om het verschil te maken en je in te zetten voor lichamelijk beperkte medemensen. De afdeling Middelburg-Veere doet dit met zo’n 70 vrijwilligers voor circa 300 deelnemers in de gemeenten Middelburg en Veere.


Wie ben je?

Het belangrijkste is dat je goed kunt samenwerken in een team. Je kunt ruimte geven aan kwaliteiten van andere vrijwilligers en hen ook stimuleren. Je vindt het leuk om het verschil te maken en je in te zetten voor lichamelijk beperkte medemensen.


Wat krijg je er voor terug?

Wist je dat mensen die vrijwilligerswerk doen gelukkiger zijn? En gezonder? Je zet je talent in en krijgt er heel veel voor terug. Een goed gevoel, waardering. Natuurlijk krijg je ondersteuning bijvoorbeeld door een goede inwerkperiode. Ook kun je kosteloos cursussen en workshops volgen. We vergoeden je onkosten en je bent tijdens activiteiten bij ons altijd goed verzekerd.


Over Nationale Vereniging de Zonnebloem afdeling Middelburg-Veere

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Al meer dan 70 jaar. We brengen ze bij elkaar. Staan voor ze klaar. En zetten alles op alles om mensen met een handicap onvergetelijke momenten te bezorgen. Een lichamelijke beperking hoeft wat ons betreft nooit een belemmering te zijn. We willen dat iedereen volop van het leven kan genieten.

Om dat voor elkaar te krijgen, denken we altijd in oplossingen. Dat geldt voor onze vrijwilligers, voor onze donateurs en voor de partners waarmee we samenwerken. Stuk voor stuk doen zij er alles aan om mensen een onvergetelijk moment te bezorgen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de penningmeester Marjan van Oijen, 06 51822797 of met de voorzitter Jan van Mourick, 0118-561752.[n]