Alternatieve intocht in Arnemuiden.
Alternatieve intocht in Arnemuiden. Foto:

Sinterklaas komt toch aan in Arnemuiden

ARNEMUIDEN - "Sinterklaas, we hebben een probleem", zegt Hoofdpiet. "We kunnen niet naar Arnemuiden dit jaar, vanwege Corona en de beperkingen. Piet, dat is inderdaad een dingetje", zegt Sinterklaas, "bedenk jij maar een oplossing!". En zo gezegd zo gedaan. De Hoofdpiet heeft een prima oplossing bedacht om Sinterklaas toch aan te laten komen in Arnemuiden. Een vlog van de intocht en een letterspel, speciaal voor alle kids van Arnemuiden.


Dit jaar is alles anders, ook de intocht van Sinterklaas in Arnemuiden. Vanwege alle maatregelen kon de traditiegetrouwe intocht niet doorgaan. Sinterklaas en de pieten hebben een alternatief bedacht, want ja, Sinterklaas kan Arnemuiden natuurlijk niet overslaan.


Video en letterspel

We hebben een mooie video gemaakt van de intocht en een letterspel bedacht, zodat de kids van Arnemuiden kunnen puzzelen en daarna iets lekkers krijgen. Uiteraard, coronaproof.


Sint Letterspel
De kinderen kunnen eerst de video bekijken en ga dan aan de slag. In het ‘t Erremuenaertje kun je het Sint Letterspel vinden en als je die toevallig niet meer kunt vinden, is de pagina ook nog te downloaden.
De pieten hebben in de Langstraat vijftien letters verstopt.
Vindt alle letters en ontdek het woord. Lever het boekje met het ingevulde woord in bij de Jumbo aan de servicebalie en je krijgt sowieso wat lekkers.


Live
Bezoek live de website:
www.bezoekarnemuiden.nl/sinterklaas[n]