Tweedehands kerstcadeautje 'Minimaatje' voor 1 euro

MIDDELBURG - Omdat iedereen recht heeft om zijn/haar geliefde of speciaal persoon een kerst cadeautje te geven (of voor zichzelf te kopen), maar door wat voor omstandigheden dan ook, financieel niet (meer) lukt, is er het Minimaatje, aangeboden door Calmingzz - rust & cadeau.


Dit is een samengesteld tweedehands cadeautje voor 1 euro, voor mensen op Walcheren die weinig te besteden hebben. Bij aanmelding (zie onderstaand) vermeld u uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. In de gemeente Middelburg wordt het naar wens gratis thuis bezorgd. Buiten de gemeente Middelburg betaald u 1 euro bezorgkosten. Het is een verrassingspakketje dus u weet van te voren niet wat u krijgt.


Er is een beperkt aantal cadeautjes beschikbaar; op = op


De cadeautjes zijn decoratief, zo goed als nieuw of met zeer lichte gebruikssporen en van deze tijd. Deze info kunt u ook terugvinden op de website in het menu van de webshop > Minimaatjes. Er is een beperkt aantal cadeautjes beschikbaar, dus op = op! U kunt maximaal 1 cadeautje per huishouden bestellen. Deze aanbieding is alleen geldig in december 2020. Bezorgdata worden na aanmelding persoonlijk bekend gemaakt. Aanmelden: contact@calmingzz.nl of whatsApp / sms 06 46 49 63 45. Info: www.calmingzz.nl.[n]