Stichting Repair Café start haal/ breng service

MIDDELBURG - De bijeenkomsten van Stichting Repair Café Middelburg zijn door de aangescherpte Corona maatregelen afgelast tot 19 januari 2021.


Tot die tijd kunt u wel gebruik maken van onze mobiele reparatie diensten. Een deel van onze vrijwilligers doet reparaties thuis voor u.


Aanmelden

U kunt deze aanmelden door het online formulier in te vullen op onze website www.repaircafemiddelburg.nl en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen om een breng of haal afspraak te maken.

U kunt telefoneren of Whatsappen naar 06-23644823.

Ook zijn wij per e-mail te bereiken op info@repaircafemiddelburg.nl. U kunt dan het papieren aanmeldformulier na afspraak ter plekke invullen.

Haal/ breng service

Bent u slecht ter been of door de maatregelen niet in staat de reparatie af te geven? Niet getreurd. Wij hebben ook een haal en breng service aan huis met onze nieuwe bestelauto in heel Walcheren. Onze auto haalt of brengt uw reparatie aan huis op dinsdagavond of zaterdagmorgen. Voor deze service vragen wij u een kleine vergoeding om de benzinekosten te dekken.

In beide gevallen doen wij ons uiterste best de reparatie zo snel mogelijk gereed te maken. Wij repareren elektrisch/mechanische spullen, laptops, tablets, kleding en alles wat u kunt dragen, behalve witgoed. U betaald alleen de materiaalkosten en/of vervoersvergoeding.

Donaties zijn altijd welkom en u kunt bij ons contactloos mobiel pinnen. We houden voldoende afstand bij aanname en afgifte van uw reparatie.[n]