Citymarketing platform IN Vlissingen live

VLISSINGEN - Een beleving voor inwoner en toerist en een cadeau voor ondernemers in de breedste zin van het woord. Zo noemen Dennis Castel en Stef van Eenennaam, van het online strategisch bureau ZeeuwsOnline, het nieuwe citymarketing platform IN Vlissingen.



Niet alleen stad aan zee maar recentelijk ook uitgeroepen tot 2e beste citytrip van Nederland. Vlissingen op haar best voor inwoner, toerist en ondernemer. Een compleet platform gecombineerd met binnenkort een actief social media beleid.
De naam IN Vlissingen is niet geheel zonder reden gekozen. Het interessante van de naam is dat ieder werkwoord voor de naam geplaatst kan worden. Of het nu gaat om 'Werken IN Vlissingen', 'Wonen IN Vlissingen' of 'Vakantie IN Vlissingen'. Niks zal onopgemerkt blijven op het platform.
IN Vlissingen (www.invlissingen.nl) is niet zomaar een citymarketing platform. Er zal veel informatie voor iedere soort bezoeker te vinden zijn. Daarnaast zal er met regelmaat een reportage te vinden zijn. Of het nu gaat om een reportage van een sporter, een ondernemer, evenementen of ons welbekende beeld van een Loods tijdens zijn werkzaamheden aan boord, het publiek zal vermaakt worden! [l]