AGENDA

Vrijdag 17 januari

Lezing over populisme

15:00 | Boekhandel 't Spui

Onder de noemer Ros' Boek en Wereld zal Anna A. Ros deze winter een zestal literair maatschappelijke lezingen verzorgen bij boekhandel ’t Spui in Vlissingen. Vrijdag 17 januari 15.00 uur, de derde lezing in de reeks, 'Populisme, links- en rechtsom, net zo stom'. Aan de hand van oude en nieuwe literatuur zal Anna A. Ros proberen te duiden wat populisme betekent in deze tijd en teweeg kan brengen. De zes lezingen (telkens op de derde vrijdag van de maand) zijn los van elkaar te volgen. De toegang is gratis en aanmelden via info@boekhandelspui.nl wordt op prijs gesteld.

Zondag 19 januari

Cursus: Android tablet & smartphone

10:15 |

Maak kennis met je Android tablet en/of smartphone. De cursus is te volgen met één of beide apparaten. Na het volgen van deze cursus weet je meer over o.a. de bediening, e-mail en contacten, internet, apps en foto’s. Aantal lessen: 6 bijeenkomsten van 2 uur. Data: 28 januari, 4, 11, 18, 25 februari, 3 maart. Meenemen: tablet en/of smartphone en oplader, inloggegevens Google. Aanmelden kan via cursusvlissingen@dezb.nl en https://bit.ly/38NvvpE.

Woensdag 22 januari

Spelochtend

10:00 | Inloophuis

Op woensdag 22 januari bent u van harte welkom in ons inloophuis Het Anker (Inloophuis van Sta-Op-Zorg) voor koffie/thee, praatje, en spelletjes zoals: biljarten, sjoelen, rummikub, dammen, schaken etc. We zijn geopend van 10.00 tot 12.30 uur. Badhuisstraat 60 Vlissingen. Tevens zijn we elke maandag en vrijdag geopend van 10.30 tot 15.00 uur. Gezelligheid, koffie/thee en warme maaltijd. Iedereen van harte welkom!

Workshop Toeslagen

10:15 | ZB Bibliotheek Vlissingen

Deze gratis workshop is niet alleen handig als je van plan bent een toeslag aan te vragen, maar ook als je al toeslagen ontvangt en hier meer over te weten wilt komen. Diverse vragen rondom toeslagen worden tijdens deze workshop behandeld; Wanneer kom je in aanmerking voor een toeslag en hoe vraag je deze aan? Waar moet je op letten als je al een toeslag ontvangt? Hoe werkt Mijn Toeslagen van de Belastingdienst? Hoe voorkom je dat je aan het eind van het jaar moet terugbetalen? En wat als je het niet eens bent met een beschikking hierover van de Belastingdienst? Waar: ZB| Vlissingen, Spuikomweg 7, Vlissingen. Kosten: Gratis. Aanmelden kan via https://bit.ly/36KJhHN.

DigiCafé Ter Reede

14:00 | Woonzorgcentrum Ter Reede

In het DigiCafé kun je op informele manier bij ons terecht met allerlei vragen over tablets, smartphones en laptops. Bijvoorbeeld over het installeren van apps, het binnenhalen van e-books, of koppelen van e-mailadressen. We geven je leuke en handige tips om alles uit je apparaat te halen. Uiteraard onder het genot van een kop koffie! Deelname is gratis. Locatie: Woonzorgcentrum Ter Reede, Vredehoflaan 370, Vlissingen.