Afbeelding
Foto:

Eindspurt bij Markies Verlichting

VLISSINGEN - Na een marathon van meer dan 55 jaar in de verlichting zet Luc Markies de eindsprint in.

De klant kan profiteren van de laatste inspanningen en krijgt veel extra voordeel en eindspurt koopjes tot aan de finish.

Gaan stoppen & nieuwe kansen

Vlissingen zet in op vernieuwing en verbetering van het winkelcentrum. De stad ligt heel goed bij toeristen. Het toerisme gaat versterkt worden. Nieuwe woningen bouwen nodigt uit om de binnenstad te gaan bezoeken.

Overname/samengaan/samenwerken

Voor een hoekwinkel van 200m2, met 25 meter aan etalages, op een goede stand. Met straks een grote winkel als publiekstrekker schuin t/o (wordt verwacht) kan uitgekeken worden naar een nieuwe eigenaar/exploitant.

Niet afwachten maar aanpakken

Actief op zoek gaan naar een gewenste invulling. Kansen benutten en mogelijkheden onder de aandacht brengen. Niet alleen in de eigen omgeving, maar in het hele land, brengt een invulling dichterbij.

Gezocht wordt naar:

Op de eerste plaats naar een mogelijke opvolger/overname kandidaat uit de branche. De combinatie verlichting/klein meubelen/interieur geschenken biedt volop kansen en mogelijkheden voor jonge ondernemers.

Maar nu eerst de eindstreep halen

Samen met de klanten, gaan wij de laatste fase van de eindsprint in. Voordat de finish bereikt is krijgt de klant nog de beloning met veel voordeel en extra voordelige koopjes. Van harte welkom in de winkel! [l]