'De kerk is iets voor (schijn)heilige mensen'

VLISSINGEN - Als dat zo is, dan zou die kerk direct moeten sluiten. Want de kerk bestaat niet uit mensen die perfect zijn, maar uit mensen die onvolmaakt zijn.

Deze mensen komen elke zondag in de kerk bij elkaar om God te ontmoeten. Dat doen ze in een dienst waar liederen worden gezongen, een stukje uit de bijbel wordt gelezen en uitgelegd, en gebeden wordt.

De kerk is vol van mensen met zwakheden en tekortkomingen, en tóch proberen zij elkaar te helpen en te ondersteunen in het geloof. Samen danken wij dat Jezus Christus onze Redder is.

Heeft u interesse in wat we geloven, of wat een kerk(dienst) is? Op zondag 2 februari (om 10:30u, De Lannoystraat 2) houden we een bijzondere dienst voor mensen die geïnteresseerd zijn in het geloof maar nog nooit of zelden in een kerk zijn geweest.

Het wordt een toegankelijke dienst, met als thema: ‘welkom in de kerk’, waarin gasten kunnen proeven van de sfeer en van wat we doen.

Wilt u meer hierover weten? Neem contact op met: Yoo Eun Seong (predikant Gereformeerde kerk vrijgemaakt Vlissingen) via vlissingen.gkv.nl. [l]