Afbeelding
Foto: Beeldenbank Laat Zeeland Zien Xander Koppelmans

Overleg Nollebos uitgesteld tot maart

VLISSINGEN - De werksessie over de toekomst van het Nollebos en Westduingebied in Vlissingen is verplaatst van maandag 27 januari naar maart.

DOOR BRITTA JANSSEN

De Vlissingse wethouder Rens Reijnierse legde woensdag uit dat de afgelopen sessie, in september, zoveel input opleverde dat het langer duurt om alle informatie op een rijtje te zetten voor de volgende bijeenkomst. "Er zijn veel bruikbare ideeën naar voren gekomen", aldus Reijnierse. "Die worden in de werksessie in maart gepresenteerd." Het is de bedoeling dat de bijeenkomst in maart - een precieze datum maakt de gemeente nog bekend - de laatste wordt.
Bij de sessies, die vorig jaar zijn begonnen, denken allerlei belanghebbenden, zoals inwoners, ondernemers, de provincie Zeeland, Sportraad en Stichting Behoud en Beheer Nollebos, mee over de invulling van het Nollebos en Westduingebied. Deze ideeën gebruikt de gemeente om een concept-streefbeeld te maken voor de toekomst. Uiteindelijk buigt de gemeenteraad zich over het streefbeeld. "We hopen dat de gemeenteraad het streefbeeld rond de zomer kan vaststellen, maar zorgvuldig te werk gaan is belangrijker dan de tijd die het kost om het plan te maken", aldus Reijnierse.
Kijk voor meer informatie op
www.vlissingen.nl/nollebos.[l]