Toneelkomedie BUIK.
Toneelkomedie BUIK. Foto:

Agenda

Woensdag 22 januari

Spelochtend

10:00 | Inloophuis

Op woensdag 22 januari bent u van harte welkom in ons inloophuis Het Anker (Inloophuis van Sta-Op-Zorg) voor koffie/thee, praatje, en spelletjes zoals: biljarten, sjoelen, rummikub, dammen, schaken etc. We zijn geopend van 10.00 tot 12.30 uur. Badhuisstraat 60 Vlissingen. Tevens zijn we elke maandag en vrijdag geopend van 10.30 tot 15.00 uur. Gezelligheid, koffie/thee en warme maaltijd. Iedereen van harte welkom!

Workshop Toeslagen

10:15 | ZB Bibliotheek Vlissingen

Deze gratis workshop is niet alleen handig als je van plan bent een toeslag aan te vragen, maar ook als je al toeslagen ontvangt en hier meer over te weten wilt komen. Diverse vragen rondom toeslagen worden tijdens deze workshop behandeld; Wanneer kom je in aanmerking voor een toeslag en hoe vraag je deze aan? Waar moet je op letten als je al een toeslag ontvangt? Hoe werkt Mijn Toeslagen van de Belastingdienst? Hoe voorkom je dat je aan het eind van het jaar moet terugbetalen? En wat als je het niet eens bent met een beschikking hierover van de Belastingdienst? Waar: ZB| Vlissingen, Spuikomweg 7, Vlissingen. Kosten: Gratis. Aanmelden kan via https://bit.ly/36KJhHN.

DigiCafé Ter Reede

14:00 | Woonzorgcentrum Ter Reede

In het DigiCafé kun je op informele manier bij ons terecht met allerlei vragen over tablets, smartphones en laptops. Bijvoorbeeld over het installeren van apps, het binnenhalen van e-books, of koppelen van e-mailadressen. We geven je leuke en handige tips om alles uit je apparaat te halen. Uiteraard onder het genot van een kop koffie! Deelname is gratis. Locatie: Woonzorgcentrum Ter Reede, Vredehoflaan 370, Vlissingen.

Vrijdag 24 januari

Accordeonist Marten de Haan

14:30 | Woonzorgcentrum Theo van Doesburg

Op vrijdag 24 januari is er een muzikaal optreden van Marten de Haan op accordeon in woonzorgcentrum Theo van Doesburg, dr. Ottestraat, Vlissingen. Aanvang: 14.30 uur. Een vrolijke noot in deze donkere dagen. Entree gratis. U komt toch ook?

Zondag 26 januari

ConcertenVlissingen

11:30 | Zeeuws maritiem muZEEum

Op zondag 26 januari geeft Tobias Borsboom in de Pakhuizen van het muZEEum, Nieuwendijk 11, Vlissingen een concert. Reserveren: www.concertenvlissingen.nl/tickets.

Theater BUIK

15:00 | De Verwachting

BUIK, een compacte toneelkomedie, wordt gespeeld op zondag 26 januari om 15.00 uur in Huiskamertheater de Verwachting in Ritthem. Een wrange komedie over oude wrok en nieuw leven. Over traag zaad, snelle beslissingen, makkelijke beschuldigingen en moeilijke keuzes. En over de vraag: wat heb je écht over voor je broer of zus? Kaarten bij theatersaanzee.com.[l]

Concerten Vlissingen
Accordeonist Marten de Haan
Digicafe ter Reede