AGENDA

Vrijdag 31 januari

DigiD, wat doe je ermee?

10:15 | ZB Bibliotheek Vlissingen

Je huurtoeslag aanvragen, informatie zoeken over de zorgverzekering, opbouw van de AOW of het doorgeven van een verhuizing. Tegenwoordig gaat dit via internet. In deze gratis cursus leer je in vier lessen werken met de digitale overheid en met je DigiD. Kosten: gratis. Locatie: ZB| Bibliotheek Vlissingen, Spuikomweg 7, Vlissingen. Data: 31 januari, 7, 14, 21 februari. Meer info & aanmelden: https://bit.ly/2Z5olsr.

Filmavond

19:30 | De Rank

Vrijdag 31 januari organiseert het Inloophuis 'De Ontmoeting' een filmavond. De film wordt vertoond in de Rank, Kanaalstraat 8 te Oost-Souburg. Aanvang 19.30 uur, toegang gratis (evenals koffie en thee).

Zondag 2 februari

Evensong

17:00 | Sint Jacobskerk

Op zondag 2 februari, aanvang 17.00 uur, wordt de eerste Evensong van 2020 gehouden in de Sint Jacobskerk in Vlissingen. Liturg van deze vesperdienst is ds. Jacobine Scholte de Jong uit Middelburg. Medewerking wordt verleend door het koor de Evensingers onder leiding van Ineke Wijkhuis. Jos Vogel bespeelt het orgel.

Dinsdag 4 februari

Lezing 'Hoe groot is het heelal?'

19:00 | Ter Reede

Als we ons op een heldere nacht buiten staan te verwonderen over de schoonheid van de sterrenhemel, dan stellen we ons onherroepelijk de vraag: hoe groot is het heelal eigenlijk? Op 4 februari om 19.00 uur vindt in Ter Reede de lezing 'Hoe groot is het heelal?' plaats, verzorgd door de Sterrenwacht. Meer informatie: www.wvozorg.nl/samen-op-stap/activiteitenaanbod.

Woensdag 5 februari

Spelochtend inloophuis

10:00 | Inloophuis

Op woensdag 5 februari bent u van harte welkom in ons inloophuis Het Anker (Inloophuis van Sta-Op-Zorg) voor koffie/thee, praatje, en spelletjes zoals: biljarten, sjoelen, rummikub, dammen, schaken etc. We zijn geopend van 10.00-12.30 uur. Badhuisstraat 60 Vlissingen. Tevens zijn we elke maandag en vrijdag geopend van 10.30-15.00 uur. Gezelligheid, koffie/thee en warme maaltijd.

Zumbini Babybieb

10:15 | ZB Bibliotheek Vlissingen

In de bibliotheek in Vlissingen is woensdag 5 februari een speciale aflevering van Boekstart Babybieb: Zumbini Babybieb. Vaders en moeders kunnen met hun baby komen swingen in de bieb in bioscoop Cinecity. "Door middel van muziek, dans en spel zijn jullie lekker in beweging", zegt Mirthe Jansen die de les geeft. Zumbini Babybieb vindt plaats van 10.15 uur tot 11.00 uur. Aanmelden is niet nodig.