Iedereen winnaar bij Vlijt

OOST-SOUBURG - Op zaterdag 15 februari organiseert Muziekvereniging Vlijt en Volharding voor de vierde keer haar Valentijnsconcert.

Ieder jaar wordt rond Valentijnsdag de liefde voor muziek in een ander jasje gegoten. Dit jaar is gekozen om in de vorm van een quiz kennis over muziek te testen en te delen. Vooral om veel plezier te beleven aan de grote variatie aan muziek en het publiek deze keer ook een actieve rol te geven.

Ter plaatse krijgt men een code waarmee je in moet loggen bij “Kahoot !”, om mee te kunnen doen met het spel. Vervolgens krijgt men aan de hand van een muziekstuk of een fragment van een muziekstuk een vraag voorgeschoteld en moet men raden naar het goede antwoord. Het is noodzakelijk dat iedereen (het publiek dus) zijn mobiele telefoon meeneemt..

Het is een concert met alle leden van de hele vereniging van beginners tot gevorderden, dus samenspeelensemble en leerlingen, slagwerkensemble, jeugdorkest en fanfare. Afwisselend zullen de verschillende orkesten de nummers spelen.

Het concert wordt gehouden vanaf 19.30 uur in de Historische kerk aan het Oranjeplein van Oost-Souburg. De toegang is gratis.