Doet u mee? Alvast bedankt namens alle vrijwilligers van Museum Scheldewerf!
Doet u mee? Alvast bedankt namens alle vrijwilligers van Museum Scheldewerf! Foto:

Voorjaarsvakantie in museum Scheldewerf

VLISSINGEN - Na de winterstop gaan op zaterdag 15 februari de deuren van museum Scheldewerf weer open. Het museum is dan 2 weken 5 dagen open op woensdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en op zondag van 14.00 tot 17.00 uur.

Na de voorjaarsvakantie vanaf woensdag 4 maart tot met 25 april alleen open op de woensdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Vanaf de meivakantie weer 5 dagen open tot eind oktober. Zie ook www.museumscheldewerf.nl

Kinderactiviteiten

In de voorjaarsvakantie is weer van alles te doen voor kinderen van alle leeftijden zoals: spelen met meccano/sio-montage/lego, bootjes knutselen, ontwerp je eigen porseleinen bordje, teken de torenkraan na of schilder een mooie boot, maar een fotospeurtocht kan ook. Voor ieder wat wils!

Museum/de Oude Verbandkamer

Dit jaar is het laatste jaar dat Stichting Scheepsbouwgeschiedenis Vlissingen het gebouw de Oude verbandkamer als Museum in bruikleen heeft van de Gemeente Vlissingen. Het gebouw wordt daarna aan de stichting te koop aangeboden.

De organisatie van het museum is al enige tijd bezig met sponsoraanvragen om het gevraagde bedrag bij elkaar te krijgen.

Draagt ook u het museum een warm hart toe, word dan vriend van museum Scheldewerf, en kunnen we voorkomen dat de bekendheid met de geschiedenis van de Vlissingse scheepsbouw op de plek waar het allemaal begon op termijn verdwijnt. De stichting zet zich hiermee in voor een essentieel deel van het Vlissingse Sociaal Cultureel Erfgoed!

Stuur een mailtje naar museumscheldewerf@gmail.com als u vriend wil worden en/of een extra schenking wil doen en u heeft een jaar lang gratis entree! [l]