Scratch-repetitie Sea Sound Singers

VLISSINGEN - Zou u ook wel eens willen ervaren hoe het is in een dames a capella-koor te zingen? Dan bent u van harte welkom deel te nemen aan onze Scratch-repetitie en/of Learn to Sing avonden. Beide activiteiten staan onder leiding van onze professionele en zeer bevlogen dirigent, Rob van der Meule.

Deze avonden bieden u tevens een kijkje op het reilen en zeilen binnen het koor en staan garant voor leuk, leerzaam én gezellig.

Scratch-repetitie

Deze vindt plaats op maandag 2 maart in Het Dorpshuis, Veerstraat 2 in Nieuw- en Sint Joosland. Aanvang 20.00 tot ca 22.30 uur. Welkom vanaf 19.30 uur. Op deze avond kunt u door actief deel te nemen ervaren hoe het is een deel van een nummer in te studeren én aan het eind van de avond te kunnen zingen.

Learn to Sing avonden

Deze worden gehouden op maandag 9, 16 en 23 maart. Locatie: Verenigingsgebouw, Wildbaan 21 in Vlissingen. Aanvang 20.00 uur tot ca 22.00 uur. Welkom vanaf 19.30 uur. Op deze avonden worden u in gemoedelijke sfeer de kneepjes van het a capelle zingen bijgebracht.

Beide activiteiten zijn gratis en u kunt zich voor één of beide opgeven vóór 24 februari via onze website: www.seasoundsingers.nl of via ons secretariaat: secr.seasoundsingers@gmail.com. Graag tot dan! [l]