Afbeelding
Foto:

AGENDA

Woensdag 19 februari

Spelochtend

10:00 | Inloophuis

Op woensdag 19 februari bent u van harte welkom in ons inloophuis Het Anker (Inloophuis van Sta-Op-Zorg) voor koffie/thee, praatje, en spelletjes zoals: biljarten, sjoelen, rummikub, dammen, schaken etc. We zijn geopend van 10.00 tot 12.30 uur. Badhuisstraat 60 Vlissingen. Tevens zijn we elke maandag en vrijdag geopend van 10.30 tot 15.00 uur. Gezelligheid, koffie/thee en warme maaltijd.

My Way Music

14:30 | Ter Reede

Ingrid Pieters / My Way Music, Ter Reede Atrium, aanvang 14.30 uur. Ingrid Pieters is een zeer veelzijdig artieste uit Zeeuws-Vlaanderen, ze zingt, speelt accordeon en is toetsenist. Vredehoflaan 370 Vlissingen. Toegang gratis.

Donderdag 20 februari

Rijbewijskeuringen

13:00 | Ter Reede

Vlissingse Automobilisten kunnen zich via Marlisa Rijbewijskeuringen op vrijdag 20 februari in Woonzorgcentrum Ter Reede, Vredehoflaan 370, 4382 CJ Vlissingen, medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs. Een afspraak maken met de arts kan via Marlisa Rijbewijskeuringen. Telefonisch: 0118-724999 Zelf een datum plannen: www.rijbewijskeuringzeeland.com. Voordat u een afspraak maakt koopt u eerst een Gezondheidsverklaring. Aangeraden wordt dit digitaal te kopen met behulp van uw DigiD met SMS code op mijn.cbr.nl.

Vrijdag 21 februari

Signeersessie

15:00 | Boekhandel Primera

In boekhandel Primera in de Kanaalstraat in Vlissingen vindt vrijdag 21 februari een dubbele signeersessie plaats. Tussen 15.00 en 17.00 uur voorziet Jo de Ridder zijn boek 'Slag om de Scheldemonding' van handtekeningen en Marco Stroo zijn debuut 'De bengeltjes'.

Zondag 23 februari

ConcertenVlissingen presenteert

11:30 | Zeeuws maritiem muZEEum

Zondag 23 februari 11.30-12.30 uur in de Pakhuizen van het muZEEum Vlissingen. Willem Stam cello en Daan Treur piano. Door omstandigheden wordt het 3e cello/piano concert van dit seizoen niet door Amke te Wies maar door Willem Stam ingevuld. Willem heeft met o.a. het bekende Ysaÿe trio in heel Europa en Canada opgetreden en staat bekend als een van de beste cellisten in Nederland. Daan Treur won diverse prijzen op Nederlandse Concoursen waaronder het Prinses Christina Concours, SJMN en Steinway Concours.

Lunchconcert

11:30 | Historische Kerk

Zondag 23 februari lunchconcert in de Historische Kerk Souburg aanvang 11.30 uur met Te Quiero. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera in de Lange Zelke te Vlissingen en de Kanaalstraat te Oost Souburg en bij Sierspeld naaimachines en handwerken in de Kanaalstraat te Oost Souburg. Kaarten zijn ook te bestellen via www.historischekerksouburg.nl en kaarten@historischekerksouburg.nl.

The Life Lovers

14:30 | Ter Reede

The Life Lovers: een band die opgezet is om veel levensgenot te beleven met het maken van muziek. De band bestaat uit 4 gepensioneerde mannen die in hun leven veel muziek hebben gemaakt. De bezetting van onze band is als volgt: Jan van Croonenburg (bassist/zanger), Willem de Voogd (drummer), Chrit Hendrix (sologitarist/zanger) en David Davidse (zanger/slaggitarist). Omdat hun muzikale interesses zo breed en divers zijn, is hun repertoire zeer veelomvattend. Zij spelen, gezien hun leeftijd niet verwonderlijk, veel muziek uit de ‘sixties’. Zondag 23 februari in het Atrium, aanvang 14.30 uur.

Woensdag 26 februari

DigiCafé Ter Reede

14:00 | Ter Reede

In het DigiCafé kun je op informele manier bij ons terecht met allerlei vragen over tablets, smartphones en laptops. Bijvoorbeeld over het installeren van apps, het binnenhalen van e-books, of koppelen van e-mailadressen. We geven je leuke en handige tips om alles uit je apparaat te halen. Uiteraard onder het genot van een kop koffie! Locatie: Woonzorgcentrum Ter Reede, Vredehoflaan 370 te Vlissingen. Deelname is gratis.

Ingrid Pieters
ConcertenVlissingen presenteert Willem Stam cello en Daan Treur piano, op zondag 23 februari.